Най-добрият ни тенисист Григор Димитров сподели след победата над Фелисиано Лопес

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров сподели след победата над Фелисиано Лопес
Коментари Харесай

Григор: Исках просто да изляза на корта и да разтворя малко крилете си

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров показа след успеха над Фелисиано Лопес (6:1, 6:3), че до последно не е знаел дали ще взе участие в шампионата от сериите Мастърс 1000 в Маями. Причина за това бе травмата в рамото, която го принуди да пропусне няколко шампионата от края на януари насам. 
 Григор Димитров опустоши испански деец и се класира за третия кръг в Маями (видео)
" Дори не мислех, че ще играя тук, само че получих този късмет и желаех да се възползвам оптимално от него. Пътят от Австралия насам беше дълъг за мен.

Исках просто да изляза на корта и да разтворя малко крилете си. Прекарах много време отвън игрището. Можех да упражнявам във фитнеса и да развъртвам някои елементи от играта, само че не можех да поднасям близо месец.

Преминах през доста процедури, доста възобновяване, доста от всичко. Да изляза и да играя като цяло без болежка е хубаво. Но тези неща изискват време, тъй че не чакам доста от себе си от този шампионат.

Единственото нещо, за което мисля сега, е по какъв начин ще се усеща рамото ми на сутринта. Просто желая да се събудя и да няма толкоз доста болежка. Ограничен съм в някои неща, само че ситуацията е такова, каквото е. Но корта или отвън него - бориш се с каквото имаш ", сподели Димитров.

В спор за място на 1/8-финалите Гришо ще се изправи против австралиеца Джордан Томпсън. Срещата е на следващия ден (25 март) и ще стартира не по-рано от 17:00 часа българско време.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР